Conditii Livrare Gratuita

 

Dragi clienti,

 

In Bucuresti si localitatile judetului Ilfov va oferim cel mai mic cost de transport din Romania, DOAR 7 lei pentru primul kg!

 

In peste 5800 de localitati din tara, LIVRAM GRATUIT orice comanda depaseste 299 de lei si in limita a 2KG, prin Fan Courier, aceasta insemnand o REDUCERE de 16 lei. Pentru cele peste 5800 de localitati nu se aplica taxa de kilometri suplimentari. Pentru localitatile care se afla in afara ariei de acoperire a Fan Courier, taxa de transport este calculata si afisata pentru fiecare comanda si este suportata de client.

 

Anvelopele se livreaza Gratuit la orice adresa indicata de dvs. daca valoarea comenzii depaseste 700 de Lei, altfel taxa de livrare este 25 de Lei.

 

Pentru comenzile sub 299 de lei, tariful este de 13 lei pentru primul kg, pentru localitatile aflate in lista celor 5800. Tariful suplimentar este de 1 Leu/kg in toate situatiile si 1 leu/km suplimetar. Pentru comenzi in localitatile care sunt in afara ariei de acoperire, oferim posibilitatea de ridicare de la cel mai apropiat centru Fan Courier, la tarife normale.

 

Spor la cumparaturi!

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul megaplaza.ro pe ShopMania