Despre noi

 

Megaplaza.ro este operat ca un marketplace de Brodex International Srl, CUI RO13388223 si Expedio Travel Srl, CUI RO 12628228.

 

Noi stim cat de bine te simti cand economisesti o suma de bani. Stim si cat de important este pentru tine sa beneficiezi de servicii de calitate si de produsele pe care ti le doresti la un pret cat mai avantajos. 

 

De aceea, Megaplaza negociaza pentru tine reduceri imbatabile la produse si servicii de turism pe care trebuie sa le incerci. El face totul pentru ca tu sa te bucuri de o experienta de cumparaturi memorabila. Tot ce trebuie sa faci este sa verifici zilnic site-ul pentru a vedea ce oferte au mai aparut si sa te bucuri de ele in fiecare zi!

 

Pe www.megaplaza.ro vei gasi branduri cunoscute, sute de categorii de produse, precum si vacante la preturi extraordinar de bune . Asigura-te ca vei putea incerca printre primii serviciile si produsele oferite de acestea la cel mai bun pret!

 

Ne ghidam intreaga activitate dupa zicala – "Poti face economii numai cand nu cheltui nimic in plus!" Invata si tu sa faci economii de la cei mai buni!

 

Zi de zi oferta noastra este imbunatatita prin adaugarea de noi produse sau de noi vacante. Facem tot posibilul ca stocurile sau disponibilitatea ofertelor noastre sa fie afisate in timp real. 

 

Update-ul stocurilor, disponibilitatea produselor oferite, precum si aparitia de produse noi se face in mod automatizat in fiecare noapte. Din acest motiv, TOATE ofertele noastre sunt valabile 24 de ore. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca in timpul zilei, anumite produse sa sufere modificari in ceea ce priveste disponibilitatea sau pretul produsului. Va rugam sa ne intelegeti in acest sens, se poate intampla ca informatiile prezentate pe site sa nu fie actuale in toate situatiile. Facem tot posibilul sa va punem la dispozitie informatii corecte, dar lucrul cu peste 480.000 de produse nu e foarte simplu si va rugam sa ne intelegeti. 

 

Va oferim 7 metode de plata, LIVRARE GRATUITA in anumite conditii, si multe alte facilitati si surprize de care puteti beneficia dupa ce deveniti clientii nostri.

 

Expedio Travel este o Agentie Revanzatoare (Detailista) Online, activa pe piata din Romania de peste15 ani, care ofera solutii complete cerintelor clientilor: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor simple sau compuse:

  • Transport aerian ( Bilete Low Cost cat si Companii de Linie)
  • Rezervari unitati de cazare ( hoteluri, pensiuni, vile private localizate atat pe plan intern, continental cat si intercontinental)
  • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • Servicii Rent a Car
  • Activitati locale: tururi de oras, intrari la muzee, ghizi in limba locala, rezervari restaurante locale, etc.
  • Asigurari medicale de tip Turist / Storno.

 

Misiunea noastra este promovarea calitatii in materie de servicii turistice, a profesionalismului si orientarea permanenta catre satisfacerea exigentelor clientilor.

 

La baza activitatii noastre stau parteneriate incheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate, parteneriate menite sa determine promovarea turismului.

In vederea ofertarii celor mai competitive tarife pe piata locala, sunt selectati doar furnizorii de top, verificati si cu experienta in industria turismului, dintre care putem enumera organizatorii de sejururi de tip charter: Paralela 45, Aerotravel Lufthansa City Center, Cocktail Holidays, Tez Tour, Christian Tour, cat si sisteme wholesale pentru rezervari compuse.

 

Platforma online numita Internet Booking Engine prin care agentia isi desfasoara activitatea este extrem de complexa, un One Stop Shop, cu posibilitati aproape nelimitate de rezervare, plata si confirmare imediata a serviciului turistic ales de cumparator. 

 

Marele plus al IBE il reprezinta inglobarea avantajelor unor comparatoare de tarife automatizate si perfect sincronizate cu furnizorii, cu cele oferite de catre un agent fizic, cum ar fi serviciile conexe, consultanta, tour-uri, asigurari, transferuri si rent-a-car.

IBE este structurat pe 4 zone si anume: zboruri, hoteluri, city break sau pachete dinamice si pachete turistice tip charter.

 

Toate documentele legale ale Expedio Travel pot fi vizualizate daca dati CLICK AICI.

 

Spor la shopping!

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul megaplaza.ro pe ShopMania