Despre noi

 

Megaplaza.ro este operat ca un marketplace de Brodex International Srl, CUI RO13388223.

 

Noi stim cat de bine te simti cand economisesti o suma de bani. Stim si cat de important este pentru tine sa beneficiezi de servicii de calitate si de produsele pe care ti le doresti la un pret cat mai avantajos. 

 

De aceea, Megaplaza negociaza pentru tine reduceri imbatabile la produse pe care trebuie sa le incerci. El face totul pentru ca tu sa te bucuri de o experienta de cumparaturi memorabila. Tot ce trebuie sa faci este sa verifici zilnic site-ul pentru a vedea ce oferte au mai aparut si sa te bucuri de ele in fiecare zi!

 

Pe www.megaplaza.ro vei gasi branduri cunoscute, sute de categorii de produse, precum si vacante la preturi extraordinar de bune . Asigura-te ca vei putea incerca printre primii serviciile si produsele oferite de acestea la cel mai bun pret!

 

Ne ghidam intreaga activitate dupa zicala – "Poti face economii numai cand nu cheltui nimic in plus!" Invata si tu sa faci economii de la cei mai buni!

 

Zi de zi oferta noastra este imbunatatita prin adaugarea de noi produse sau de noi vacante. Facem tot posibilul ca stocurile sau disponibilitatea ofertelor noastre sa fie afisate in timp real. 

 

Update-ul stocurilor, disponibilitatea produselor oferite, precum si aparitia de produse noi se face in mod automatizat in fiecare noapte. Din acest motiv, TOATE ofertele noastre sunt valabile 24 de ore. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca in timpul zilei, anumite produse sa sufere modificari in ceea ce priveste disponibilitatea sau pretul produsului. Va rugam sa ne intelegeti in acest sens, se poate intampla ca informatiile prezentate pe site sa nu fie actuale in toate situatiile. Facem tot posibilul sa va punem la dispozitie informatii corecte, dar lucrul cu peste 480.000 de produse nu e foarte simplu si va rugam sa ne intelegeti. 

 

Spor la shopping!

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul megaplaza.ro pe ShopMania