Regulament Promotie 1% ERB

 

 REGULAMENTUL PROMOTIEI

“1% PE LUNA”

Organizatorul promotiei “1% PE LUNA” este ERB Retail Services IFN SA, cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, B-dul Dimitrie Pompeiu, Nr. 6A, parter (partial), etajul 3 (partial) si etajul 4, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/338/2004, CUI R16036850, inregistrata in Registrul General al BNR sub nr. RG-PJR-41-010144, autorizata ca IP nr. 004/28.04.2011, numita in continuare “Organizator”/ “Creditor”, cu sprijinul partenerului SC Brodex International SRL, denumita in continuare “Partener”.

Promotia “1% PE LUNA” se desfasoara exclusiv online, pe site-ul Partenerului www.megaplaza.ro.

1.DESFASURAREA PROMOTIEI

1.1.Promotia se adreseaza clientilor noi ai Creditorului care, in perioada 15.11.2017-15.12.2017, incheie un contract de credit si achizitioneaza printr-o singura cumparatura bunuri in valoare de minim 300 lei cu plata in rate lunare de minim 6 – maxim 60 (la libera alegere a clientului) de pe site-ul Partenerului www.megaplaza.ro , prin aplicatia @credit Euroline.

1.2. Durata promotiei

 _Promotia se desfăşoară incepand cu data de 15.11.2017 pana la data de 15.12.2017.

 _Promotia poate fi prelungita de catre Organizator si Partener.

 

1.3. Participantii in cadrul promotiei;

Pot participa la promotie clientii Creditorului care incheie un contract de credit si achizitioneaza printr-o singura cumpratura, in perioada 15.11.2017-15.12.2017, bunuri cu plata in rate lunare de minim 6 maxim 60 (la libera alegere a clientului) de pe site-ul Partenerului www.megaplaza.ro, prin aplicatia @credit Euroline, in valoare de minim 300 lei.

1.4. Mecanismul promotiei

1.4.1. In perioada 15.11.2017-15.12.2017, Clientii Creditorului ce incheie un contract de credit (clienti noi) si achizitioneaza printr-o singura cumparatura bunuri in valoare de minim 300 lei, cu plata in rate lunare de minim 6 – maxim 60, de pe site-ul Partenerului www.megaplaza.ro, prin aplicatia @credit Euroline, vor beneficia, pentru aceasta achizitie, de conditii de finantare preferentiale, respectiv dobanda anuala de 12%, suportand si costurile aferente emiterii cardului Euroline – Comision emitere card initial 30 lei, precum si comisionul lunar de administrare credit de 4,5 lei, urmand ca pentru tranzactiile ce nu fac obiectul prezentei promotii sa fie aplicabile dobanda, taxele si comisioanele specificate in contractul de credit.

Exemplu reprezentativ: Pentru o tranzactie de 2500 lei, rambursabila in 24 rate lunare vor fi aplicabile urmatoarele costuri: dobanda 12%, comision lunar de administrare credit 4,5 lei si comision de emitere card de 30 lei; DAE 18,33%, calculat pe o perioada de 24 luni la valoarea de 2500 lei. Rata lunară pentru aceasta tranzactie va fi de 122,18 lei, suma totală de restituit fiind de 2,962.41 Lei. Pentru alte tranzactii efectuate cu cardul Euroline vor fi aplicabile costurile de finantare specificate in contractul de credit aferent cardului.

1.4.2. La aceasta Campanie participa toate produsele de pe site-ul Partenerului www.megaplaza.ro , ce pot fi achizitionate prin aplicatia @creditEuroline, inclusiv cele care fac obiectul altor promotii aflate in desfasurare, aceasta campanie cumulandu-se cu promotiile respective. 2

 

2. REGULAMENTUL

Regulamentul este disponibil, in mod gratuit, pe site-ul Partenerului www.megaplaza.ro, in care se desfasoara promotia. Prin participarea la prezenta campanie, participantii sunt de acord să se conformeze şi să respecte prevederile acestui regulament.

3. INCETAREA PROMOTIEI

Prezentele campanii pot inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentele campanii precum si la expirarea perioadelor pentru care au fost organizate.

4. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

4.1. ERB Retail Services IFN SA prelucreaza datele caracter personal ale clientilor in baza notificarii depusa la A.N.S.P.D.C.P si a inregistrarii sale ca operator de date, inregistrare inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 684.

4.2. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

4.3. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal si sa aplice masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea acestor date impotriva pierderii, distrugerii accidentale sau ilegale, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei forme de prelucrare ilegala.

ERB Retail Services IFN SA

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul megaplaza.ro pe ShopMania {add_javascript}