Metode de plata

Megaplaza iti pune la dispozitie mai multe modalitati de plata:

 

1. Plata ramburs

2. Plata prin transfer bancar

3. Plata numerar la banca

4. Plata cu cardul

5. Plata prin SMS - indisponibila momentan!

6. Plata prin Payzone

7. Plata prin Paypal

 

Megaplaza.ro este un site protejat cu certificat SSL, prin urmare siguranta datelor dvs. este deplina.

 

1. Plata ramburs

 

Daca alegi aceasta modalitate de plata, poti achita contravaloarea produselor comandate direct la curier. Livrarea se face, in general, in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii, daca nu este specificat altfel. Din cauza faptului ca lucram cu stocuri limitate, exista si posibilitatea ca livrarea produselor sa se faca intr-un termen mai mare. Costul transportului este specificat la fiecare oferta.

 

IMPORTANT: Prin curier rapid se livreaza NUMAI produse, nu si vouchere de turism, acestea se elibereaza pe email sau la sediul nostru.

 

2. Plata prin transfer bancar

 

Daca alegi plata prin transfer bancar, poti achita contravaloarea produsului prin online banking sau cu ordin de plata la banca unde ai cont. Datele de plata sunt urmatoarele:

 

Pentru produse/piese auto

 

Compania: SC BRODEX INTERNATIONAL SRL

Nr. Reg. Com J40/8693/2000

Cod fiscal: CUI RO 13388223

Cont IBAN: RO97 RZBR 0000 0600 1195 3994

Banca: Raiffeisen Bank Sucursala Vitan

Dupa ce faci comanda, iti vom trimite un email cu datele firmei, aceleasi de mai sus. Dupa ce vei face efectiv plata, te rugam sa ne dai un email la info@megaplaza.ro, in care sa atasezi dovada platii. 

 

Pentru turism/vacante

 

Compania: SC Expedio Travel and Beyond SRL

Nr. Reg. Com J40/1866/2004

Cod fiscal: CUI RO 16128228

Cont IBAN: RO44 RZBR 0000 0600 1510 8806

Banca: Raiffeisen Bank Sucursala Vitan

 

 

Dupa ce faci rezervarea, iti vom trimite un email cu datele firmei, aceleasi de mai sus. Dupa ce vei face efectiv plata, te rugam sa ne dai un email la info@expedio.ro, in care sa atasezi dovada platii. 

 

3. Plata numerar la banca

 

Daca alegi sa depui banii in contul nostru, vezi datele de mai sus, atat pentru produse/piese auto, cat si pentru turism/vacante.

 

4. Plata cu cardul (VISA, MASTERCARD si MAESTRO)

 

Platile cu cardul prin Librapay sau Mobilpay pe site-ul megaplaza.ro sunt 100% sigure. Pentru o securitate suplimentara, tranzactiile sunt securizare 3D Secure. In cazul in care nu poti plati cu cardul, va trebui sa iti activezi codul 3D Secure. Daca intampini probleme la activarea codului, te rugam sa te adresezi bancii emitente. Platile cu cardul sunt valabile pentru vouchere si produse de orice fel.

IMPORTANT. Site-ul nostru NU are acces la datele cardului/contului user-ului, acestea sunt procesate de Librapay si Mobilpay.

 

5. Plata prin SMS - indisponibila momentan!

 

Plata prin SMS este in limitele permise de operatori, de maximum 20 Euro + TVA/luna. Vei fi redirectat in platforma Telpay unde trebuie sa urmezi pasii pentru confirmarea platii. NU sunt permise cumulari de plati in vederea achizitiei unor produse mai scumpe. Ne rezervam dreptul de a cere copie dupa CI si dovada platii abonamentului sau cartelei, pentru a avea siguranta ca vom incasa banii. In situatia lipsei acestei dovezi, poate dura pana la 6-12 luni confirmarea platii de catre operatorul de telefonie mobila, timp in care nu vom putea livra produsul sau returna suma. ORICE TENTATIVA DE FRAUDA VA FI RECLAMATA LA POLITIE!

 

Cumparatorul nu plateste prin SMS direct catre noi, ci catre operatorul de telefonie mobila. Decontarea cu toti operatorii de telefonie mobila se face la 60-90 de zile printr-un integrator de servicii de plata prin SMS, Telcor Communications. Prin urmare, suma platita de cumparator ajunge in contul nostru dupa aproximativ 90 de zile. Pana atunci, in lipsa unui document care sa ateste plata, nu vom expedia produsele.  

 

6. Plata prin meRcat (in reteaua Payzone)

 

Platesti cu numerar in peste 6000 de locatii aproape de tine. Vei fi directionat catre interfata meRcat unde iti va fi generata in mod anonim si securizat confirmarea comenzii, in baza careia vei putea efectua plata in numerar in reteaua Payzone. Gasesti aici locatia payzone cea mai aproape de tine.

 

7. Plata prin Paypal

 

Vei fi redirectat in platforma Paypal, unde poti confirma plata in mod automat.

 

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul megaplaza.ro pe ShopMania