Plata in rate

Facem totul pentru ca tu sa fii multumit!

 

ACUM, poti cumpara produsele sau serviciile noastre si cu plata in maxim 12 rate FARA DOBANDA.

 

Am implementat platile cu cardurile de credit Card Avantaj de la Credit Europe, Bonus Card de la Garanti Bank, Alpha Card de la Alpha Bank si BRD Finance.

 

Astfel, pentru toate produsele noastre, mai putin vacantele disponibile pe site, poti plati un cos minim de cumparaturi de 400 de lei in maxim 12 rate astfel: maxim 6 rate pentru Card Avantaj, Alpha Card si  Garanti, si maxim 12 rate pentru BRD Finance.

 

Vacantele disponibile pe megaplaza.ro pot fi platite in maxim 6 rate, cu urmatoarele praguri: intre 1550-2200 Lei / persoana, in maxim 4 rate, peste 2200 Lei / persoana in maxim 6 rate lunare.

In anumite conditii, vacantele pot fi platite direct la noi in 2 rate, una la rezervare, iar cealalta cu 2-3 saptamani inainte de plecare.

 

In colaborare cu Credius IFN S.A., va oferim posibilitatea achizitionarii produselor noastre si prin Rate exclusiv Online. Pentru mai multe informatii, va rugam sa dati click AICI.

 

 

Pentru toate cele descrise mai sus, iti poti alege numarul de rate cand vei introduce datele cardului!

 

Spor la shopping!

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul megaplaza.ro pe ShopMania