Televizoare cu ecran curbat sau ecran normal? Ghid de achizitie si doua oferte speciale!

Postat de megaplaza 13.06.2016 0 Comentarii IT&C,

In urma cu aproximativ doi ani, marile companii producatoare de dispozitive multimedia aduceau pe piata primele televizoare cu rezolutie UltraHD si ecrane curate. Cat de eficienta este aceasta tehnologie in comparatie cu cea deja consacrata si cat de mult conteaza pentru o vizionare de calitate superioara aspectul curbat al televizoarelor din noile generatii, cititi in continuare.

 

Desigur, impactul vizual pe care un televizor de dimensiuni mari cu ecran curbat il are asupra potentialilor cumparatori este unul deosebit, pentru ca, dincolo de specificatiile tehnologice de top pe care aceste aparate le incorporeaza, design-ul este unul fascinant, imposibil de trecut cu vederea. Majoritatea modelelor de televizoare cu ecran curbat si rezolutie mai mare de FullHD au primit, de la diferite institutii care analizeaza cele mai noi produse lansate pe piata, premii de design importante. Stim, aceste detalii sunt oarecum subiective, dar un lucru este cert: un televizor cu display concav nu poate fi decat unul extrem de aratos. Dar, producatorii acestor adevarate cinematografe de sufragerie nu mizeaza doar pe caracteristica de design pe care nimeni nu o poate nega, ci si pe avantajele reale ale ecranelor curbate. 

 

Vedeti pe Megaplaza.ro oferta la televizoare cu ecran curbat!

Avantaje:

 

Un televizor care are ecanul curbat va oferi o imagine de calitate superioara celor traditionale si asta se intampla pentru ca aspectul concav al panelului confera o vedere panoramica si o adancime a detaliilor din imagini extrem de mare, cu un usor efect 3D perceput de catre ochi (de fapt este vorba despre o iluzie optica speculata de tehnologie). De asemenea, contrastul si culorile ecranelor curbate sunt mai accentuate decat in cazul tehnologie LED traditionale, ceea ce confera imaginilor un plus de calitate de necontestat. Cel mai mare avantaj al televizoarelor cu ecrane curbate este ca aceste paneluri au calitati antireflexive native, date de gradul de curbare care nu este intamplator stabilit la un anumit nivel (standard) in toata industria. Cu alte cuvinte, pe masura de tehnologia devine mai raspandita (implicit mai ieftina), este posibil ca televizoarele cu ecrane concave sa devin noul standard al industriei. Iar acest lucru pare sa se confirme deja.

 

Exista, totusi, un secret de care trebuie sa tineti cont daca vreti sa va cumparati un TV cu display curbat: optati doar pentru diagonale mari sau foarte mari, pentru a putea beneficia de toate aceste avanataje. Tineti cont de faptul ca un televizor cu ecran curbat si diagonala de 82 centrimetri, de exemplu, nu va va oferi aceste experiente. De aceea va recomandam sa cumparati doar televizoare cu ecrane curbate cu diagonale de minimum 121 centrimetri, ideal este sa optati pentru 140 - 165 centrimetri.

 

Am selectat de pe Megaplaza.ro doua oferte speciale pentru doua modele de televizoare smartTV, cu sistem de operare Android si, desigur, ecran curbat si rezolutie UHD:

 

Sony Bravia KD-65S8005C LED Smart Ultra HD 3D, Android, 165cm 

Sony Bravia KD-65S8505C LED Ultra HD 3D, Android, 165 cm

 

Lasa un mesaj

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul megaplaza.ro pe ShopMania