Categorii

Parcuri de distractie

DISNEYLAND :

este locul perfect pentru petrecerea vacantei atat cat pentru cei mici , cat si pentru cei mari .Disneyland Paris cuprinde doua parcuri tematice , un centru comercial, districtul de mese si de divertisment si sapte hoteluri aflate in proprietatea Disney.Parcul Disneyland este taramul povestilor, al zanelor, al personajelor celebre din filmele copilariei! Parcul are  5 zone principale si pentru ca distantele sunt destul de mari si copiii obosesc usor exista varianta trenuletului, care te plimba de  jur imprejurul parcului si poti cobora la orice statie. 

 

EUROPA PARK :

Cel mai mare parc de distractie din Germania - Europa Park este situat in orasul Rust la cca. 40 km distanta de Freiburg (langa granita cu Franta ) si la cca. 160 km distanta de Stuttgart.Pentru cei ce doresc sa isi petreaca o minivacanta in Europa Park exista 5 hoteluri ce dispun de camere special concepute pentru familii cu copii.Ce face acest parc de distracţii să fie deosebit faţă de alte parcuri tematice? În primul rând tema, care aduce în fata vizitatorilor imaginea diversitătii si pitorescului a 13 tări sau regiuni europene: Italia, Franta, Germania, Rusia, Tările Scandinave, Portugalia, Spania, Olanda, Elvetia, Grecia, Marea Britanie, Austria, Islanda. Tema parcului este dezvoltată şi urmărită până în cele mai mici detalii: specificiul arhitectonic al acestora, reluat prin montagne-rousse, restaurante, teatre şi ceea ce proprietarii numesc water fun.

 

GARDALAND :

Gardaland este cel mai mare parc de distractii tematic din Italia, aflat pe malul lacului Garda, in inima Veronei. Parcul ofera vizitatorilor 6 montagne russe si alte 56 de atractii. 
Parcul se intinde pe o suprafata de 33 hectare si este impartit pe 4 sate tematice, care combina perfect adrenalina, aventura si lumea basmului. Fie ca este vorba de o aventura in inima junglei, in valurile unei furtuni pe mare sau zburand la bordul unui avion supersonic, imaginatia nu cunoaste limite in acest parc de distractii.Dintre cele mai importante amintim: Aventuri: Valea Regilor (imita decoruri din Egiptul Antic), Corsari, Tunga, Canyons, Jungle Rapids, Fuga di Atlantida Fantasy: Panoramic Tour, Peter Pan, Super Baby, Castelul Magicianului Merlin (castel cu surprize), Trans Gardaland Express (croaziera in trenulet in jurul parcului), Rio Bravo.

 

LEGOLAND : 

Un loc de vacanta plin de aventuri si experienta la Legoland Germania, unde cei mici sa se distreze de minune construind personajele preferate.Legoland Germania este un parc adresa iubitorilor de Lego si construit pe aceasta idee, dar ofera numeroase aventuri si adrenalina prin roller coastere , centre de experimente distractii cu apa si spectacole.Legoland Germania este locaizat in Sudul Germaniei , regiunea Bavaria-Gunzburg, la jumatatea distantei de Munchen si Stuttgard.
Este impartit in 8 zone tematice si 50 de atractii puse la dispozitia turistilor pentru amuzament si anume: Miniland, Lego X-treme, Adventure Land, Knights Kingdom, Imagination, Lego City, Pirates Land.

 

PORTAVENTURA:

In putine locuri din lume puteti trai o aventura asemanatoare si experimenta emotii de intensitatea celor pe care vi le ofera Port Aventura. Veti porni in calatoria cea mai palpitanta pe care v-ati imaginat-o vreodata: veti descoperi misterele Chinei Imperiale, veti cunoaste viata plina de peripetii si pericole din Vestul Indepartat, veti fi uimiti de comorile civilizatiei aztece, veti explora junglele din Polinezia si veti admira superbe scene specific mediteraneene.
Port Aventura este cel mai mare parc de distractii din Spania, situat la 10 km de Costa Daurada si 120 km de Barcelona. Cele 24 puncte de atractie si parcul acvatic Costa Caribe reprezinta un adevarat paradis pentru micuti, dar si pentru parinti.

 

 

 

In acest moment nu exista o oferta speciala in aceasta categorie.
Va stam la dispozitie completand formularul de oferta personalizata.

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul megaplaza.ro pe ShopMania