Categorii

Praga

Praga

In Praga,  Craciunul este asteptat in fiecare an inca de la inceputul lunii decembrie in fascinantele piete de Craciun ,când orasul începe să fie decorat cu luminite festive iar în pietele principale se asează căsutele artizanilor.Atmosfera cea mai plăcută poate fi resimtită în centrului medieval din Praga, în Piata Centrală.
Comparativ cu pietele de Crăciun din orasele mari ale Europei, Piata de Crăciun din Praga se mândreste cu o atmosferă intimă, familială.
Printre cele mai importante obiective turistice din Praga se află: Podul Carol (Charles Bridge), Centrul vechi din Praga, Ceasul astronomic, Palatul Rococo Kinsky, Biserica Sfântul Nicolae, Biserica Tyn, Castelul din Praga, Catedrala Sfântul Vitus, Turnul Petrin cu privelistea superbă, Muzeul Oglinzilor de pe Dealul Petrin, Castelul Vysehrad, Casa care dansează de pe malul Vâltavei, Strada de Aur sau Cartierul evreiesc.

In acest moment nu exista o oferta speciala in aceasta categorie.
Va stam la dispozitie completand formularul de oferta personalizata.

Ghidul tau autentic de shopping. Aplicatii web, aplicatii custom, magazine on-line, promovare seo. Viziteaza site-ul megaplaza.ro pe ShopMania